פורום משעמם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/06/2001 | 21:05 | מאת: חגית

ועוד אמרו לי שזה פורום הכי,הכי.

25/06/2001 | 22:07 | מאת: Jacki

שלום חגית, אני מבינה את אכזבתך. ואני איתך. כאחת שהייתה נהנית להיכנס לפורום הזה, אני אפילו מאוכזבת מ-א-ו-ד ! עד לפני שבוע-שבוע וחצי הפורום תיפקד אחרת לגמריייייי. אני לא יודעת מה קרה שהוא עכשיו ככה. ו......חבל! חבל מאוד! כי האופן בו הפורום התנהל גרם לי לחזור אליו שוב ושוב... אני מקווה שלא התאכזבת יותרררר מדי, כי אני מסכימה איתך, אבל יש לציין שהוא לא היה ככה תמיד... ממני.

25/06/2001 | 22:38 | מאת: yael

ערב טוב ג'קי אני חושבת שניתקלו כבר אחת בשניה בפורום הזה רק שאני מבלי לשים לב טעיתי כשחשבתי אותך לגבר, טעות . אני לאחר 12 שעות עבודה, הדפסתי כרטיס (מה לעשות ?....מעמד הפועלים) ומכיוון שאין לי מחשב בבית (או מה לעשות שם) גייסתי לצידי חפיסת סיגריות חדשה דנדשה ,קפה שחור והנה אני פה מצטרפת לפורום ואכן מגלה שנהיה די משעמם פה. עד היום רק צפיתי מהצד, מידי פעם שאלתי שאלות אבל לא כל כך העזתי לתת עצות,חיזוקים. אז מה דעתך שנחיה קצת את הפורום להערב ? ואם לא אז לפחות להחליף כמה מילים ? דרך אגב, לא סתם בחרתי בך אני נשמעת בטח ממש חסרת חיים ומשועממת ?! אז לא בדיוק. פשוט רוצה להתחבר לראש אחר (אפילו יצא לי חרוז) ממתינה יעל

25/06/2001 | 22:57 | מאת: דניאל

זה הכי הכי חגית. קצת נחים,ואחר-כך הכל פתוח יקירה. תשארי ,תשארי,תראי אייך עוד מעט העניינים מתחממים. וחוץ מזה למה שלא תספרי לנו מי "הגברת"? דניאל

25/06/2001 | 23:50 | מאת: אביב

דניאל יקירי, הפורום משעמם, בטח הייתי בחופש, עכשיו חזרתי, ויחזור להיות מעניין.. סתם, בדיחה :-))))))) שלך אוהבת עד השמיים, אביב

25/06/2001 | 23:57 | מאת: yael

זה מאוד יפה שכולם פה אוהבים נורא את כולם , מכירים את כולם, זה מספר ימים שאני עוקבת אחריכם ודווקא היום כשהחלטתי להשאר עד מאוחר במקום העבודה בתוך משרד/כוך חסר מזגן אחרי 12 שעות בעבודה המסריחה הזאת בשביל שאוכל להצטרף לפורום המהולל הזה כל מה שאני מרגישה זה כמו הילדה הלא מקובלת מעבר לגדר. אוו.....מסכנה שכמותי....רחמים עלי... ממש לא, אני מנסה לעשות פה מאמץ ואף אחד לא מתייחס, אולי אם אספר שאני בדיכאון מתמשך עקב הפלה טראומתית שעשיתי שמלווה אותי עד היום אקבל קצת יחס ? (הקטע על ההפלה הוא אמיתי) יעל נ.ב. האם אני היחידה שלא משתמשת בשם בדוי ?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית