חיים בזבל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/06/2001 | 14:44 | מאת: חגית

מרגישה שכול העולם שונא אותי, מבודדת מכולם בת 19 כול הזמן רע לי לא מצליחה לפתח קשרים אין לי כוח להמשיך תעזרו לי.... תודה האם יש אנשים שזה ישתנה אצלם? יכול להיות מצב כזה שדברים פתאום ישתנו תמיד הייתי כך לא סמפטו אותי האם זה ישאר?

25/06/2001 | 17:47 | מאת: טלי וינברגר

חגית, את מספרת שהמצב אותו את מתארת נמשך כל חייך. איך הסתדרת עם זה עד היום? ומה קרה עכשיו? האם קרה משהו נוסף / אחר? ומה את עושה בחייך? את בצבא? עבודה? לימודים? אחכה לתשובתך. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית