מחכה לתשובה מהר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/06/2001 | 13:40 | מאת: אפרת

שלום לכולם רציתי לשאול: אני תלמידת י"ב מסיימת היום את כול שנת לימודיי האמת זה קשה לקבל זאת. אך הבעייה היותר חמורה אצלי היא שאני ילדה שאף פעם לא היו לה חברות תמיד מסתובבת לבד מתקשה בליצור קשרים אם אנשים וכול קשר שמתחיל נגמר מיד. רציתי לשאול ולדעת האם כול החיים שחייתי היו לי נוראים עברתי מספר בתי ספר הכול אותו דבר לא יסתדרתי בשום מקום. מבחינת מראה אני נראת נהדר אין לי בעייה . תמיד אני מרגישה לבד, שצוחקים אליי, ששונאים אותי, אנא אנה אני רוצה צריכה עזרה ??? והאם יש סיכוי שזה ישתנה בצהל? (ולישתנות אני ניסיתי זה לא יצליח? ) תודה רבה...

25/06/2001 | 15:42 | מאת: דניאל

אהלן אפרת! ראשית עליי לציין שאני לא בעל מקצוע,אלא סתם חבר שמנסה לברר! שנית בוודאי בהמשך היום יענו לך היועצים המוסמכים של הפורום. תראי מה שאת מתארת זה בוודאיי לא נוצר ביום אחד,אלא כתוצאה של שנים שהיה לך משהו בעברך ,ולא ניסית ואוליי לא רצית לברר או לדעת יותר מדיי. כמו כן את מתארת מצב של רגשיי נחיתות מאחרים,למרות שא מודעת שאת כמותם ואם לא יותר מהם. ועובדה שאת נראית טוב,ועובדה גם שסיימת את בלימודים חרף הקשיים. ואייך יכולת כל השנים להיות עם חברים קבועים כאשר את בקשיים?? אבל לא מאוחר...לדעתי את חייבת לפנות למומחית בעניין(פסיכולוג או כדומה)ולא מדובר חלילה בכתם רפואי,או דבר שיהיה רשום בצבא,כי מה שאת מתארת זה לא דבר שמצריך פסיכיאטר או כדומה. פשוט מישהו או מישהאי לדבר,לשפוך,ולנסות להבין מאיפה באה בעיה זו. ואחריי שתביני ,בטוח אני שלא יהיה לך בעיה להשתלב בצבא. אבל שלא תזניחי ,את חייבת בשביל עצמך לדעת למה זה קורה לך? וחוץ מיזה אני כבר חבר שלך. אני מקווה שלא בילבלתי אותך...ובטוח שעוד מעט יבואו כל החברות שלי מהעבודה,וגם הם ייעצו לך מעט. והעיקר לא לאבד תקווה,את עוד צעירה,והחיים כעת מתחילים. שלך בידידות דניאל

25/06/2001 | 15:44 | מאת: יהודה

אפילו ממוחה לא היה כותב טוב יותר

25/06/2001 | 17:50 | מאת: טלי וינברגר

אפרת שלום, ראי תשובתי לחגית (תשובה אחת לפני השאלה שלך). הדברים מתאימים ומכוונים גם אלייך. אחכה לתשובתך. טלי פרידמן

26/06/2001 | 14:09 | מאת: משה

אפרת גם אני מסיימת השנה י"ב ויוצאת בהרגשה שאני אשאר לבד עד לגיוס כולם אומרים לי שבצבא הכל יסתדר אבל אני עדיין בטוחה בכך שכולם שונאים אותי מה שגם אני לא מסתדרת עם אמא שלי אני מקווה שתוכלי להאמין שהכל יסתדר עבורך ושלא שונאים אותך כל אדם מיוחד בדרך שלו ואת תמצאי את החברות שלך בזמן שלך, בנתיים אני האמנתי וממשיכה להאמין ולקוות ליבנת (השם של הבן בדוי)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית