הימורים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/06/2001 | 12:37 | מאת: יעל

איך ניתן לטפל באדם מכור להימורים (מדובר על סכומי עתק), שיקר לאחיו, רימה את החברים. הלך לקבוצת תמיכה והמשיך להמר. האם יש מוסד שניתן להתאשפז בו לגמילה מהימורים? האם יש סיכוי להגמל מהימורים?

25/06/2001 | 17:52 | מאת: טלי וינברגר

יעל שלום רב, ישנם מרכזים טיפוליים להתמכרויות מסוגים שונים: סמים,הימורים, מזון ועוד. בעבר היה מרכז כזה בקיבוץ "בחן", ואינני יודעת האם הוא עדיין קיים. באופן עקרוני כדי לשאול בקבוצות התמיכה למהמרים אנונימיים לגבי מרכזי טיפול הכוללים אישפוז. החברים שם יודעים בדרך כלל הכי טוב. בברכה, טלי פרידמן

25/06/2001 | 21:57 | מאת: יעל

תודה על תשובתך. איך מגיעים לקבוצות התמיכה למהמרים אנונימיים? איזה קבוצות תמיכה לגמילה מהתמכרות להימורים ישנן באיזור המרכז (גוש דן)?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית