לד"ר אבני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/06/2001 | 09:56 | מאת: אליאן

בוקר טוב, הערכים שבקשת, tsh 6.5 .35-5.5 tt3 3.6 .93 - 2.79 ft4 14.1 10.3 - 18.3 הערכים מעט גבוהים אך האנדוקרינולוגית אמרה שאם הם יישארו היא תמליץ על טיפול תרופתי ! וכמו שאמרתי, הוא מקבל - לפונקס -ריספרידל - דקינט ומפעם לפעם פנרגן (sos ועוד שאלה - האם יתכן שהעייפות נובעת מבעיה בבלוטה יותר מאשר המחלה? תודה אליאן

25/06/2001 | 18:44 | מאת: דר' עמי אבני

אליאן שלום בהחלט יתכן שההפרעה בבלוטה תורמת לעייפות ואולי גם להפרעה לתגובה לתרופות (ועדין השאלה האם להחליפן) לטעמי שווה לטפל בבלוטה לכן (כולל ברור למה הפרעה) בכל מקרה המלצתי עומדת גשו לחוות דעת נוספת בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית