מועקה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/06/2001 | 05:04 | מאת: נירית

עשיתי טעות קשה מאוד נכון אנשים הם בני אדם ויכולים לטעות..... אבל אני לא מצליחה לסלוח לעצמי זו טעות שלא ניתן לתקן......... ואני כבר כבר ימים מרגישה מועקה אדירה בפנים בבטן קשה לי לאכול ויש לי בחילות.

25/06/2001 | 08:13 | מאת: ורד

נירית יקרה, אינני יודעת מה הטעות שעשית אבל בטוחה אני שברגע שתשתפי משהוא יוקל לך ואולי התמונה תתצטייר אחרת והטעות לא תראה נוראית כל כך... תאמיני לי גם אני עשיתי דברים כאלה ואחרים ואח"כ הרגשתי שגוש יושב לי בגרון ואני נחנקת.התביישתי לספר מה עשיתי אבל בסוף עזרתי אומץ והוקל לי. אנחנו בפורום לא מכירים אותך, אין לך במה להתבייש , שתפי אותנו אף אחד כאן לא שופט אותך. תזכרי! אין טעות שלא ניתן לתקן, כמו שאמרת כולנו בני אדם!!!! קבלי חבוק :-) ורד

26/06/2001 | 02:37 | מאת: נירית

קשה לי לדבר , קשה לי לפרוק ,באמת.... אני כל הזמן פוחדת מהחשיפה , מהעובדה שידעו מה אני חושבת ומרגישה וזה פשוט אוכל אותי!!!!!! גם כאשר אני צודקת , קשה לי למה זה קורה לי ?????

25/06/2001 | 17:54 | מאת: טלי וינברגר

נירית שלום רב, אולי תשתפי אותנו קצת יותר? מה קרה? אילו תחושות עולות בך? וכו'. בברכה, טלי פרידמן

25/06/2001 | 19:58 | מאת: משה

נירית! כל אדם טועה וכל אדם שיודע שטעה מגיעה לו הסליחה אל תשפטי את עצמך אפילו אם המצב חמור ביותר תנסי לארגן את המחשבות שלך מחדש ותמצאי פתרון לעצמך.. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית