לא יכולה לשכוח אותו... יעוץ דחוף...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/06/2001 | 20:58 | מאת: שירלי

שלום, אני נשואה שש שנים ועם בעלי כבר 12 שנה. יש לנו שני ילדים נפלאים אבל אנחנו יודעים עליות ומורדות לרב. חשבתי להפרד ממנו לא פעם והיום דווקא אנחנו על גל טוב וממש הכל בסדר ואז אני נזכרת באהוב אחד שהיה לי בצבא, חייל בודד אמריקאי חמוד והיה לנו כייף לא נורמלי. הוא השתחרר ונעלם חזרה לאמריקה ואני נעלבתי וכשהו ניסה להתנצל, זרקתי אותו לכל הרוחות. והנה עוברות שנים ואני לא שכחתי אותו! ככל שעובר הזמן אני יותר מתגעגעת אליו ורוצה נורא למצוא אותו ולראות מה יקרה. אז בטח שאין לי עניין לפרק את משפחתי ובכל זאת אני לא נרגעת מהבחור הזה שכבר לא ממש בחור. זה היה כבר לפני 14 שנה ואני לא יכולה לשכוח אותו כי הוא פשוט היה מדהים. אז מה לעשות? בבקשה. תודה, שירלי.

24/06/2001 | 22:58 | מאת: רוז

את יודעת למה הסיפור של רומיאו ויוליה עדין מרטיט את הלב? בגלל שהם לא התחתנו, אילו היו מתחתנים זה היה סיפור אחר לגמרי........

24/06/2001 | 23:18 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שירלי שלום את מתארת עליות ומורדות עם בעלך ונשמע שזהו מרכז הסיפור. אם הכל היה מושלם היית בוודאי שוכחת את הבחור מהצבא לעד. כנראה שברגעי המחסור מתעוררות רגשות למשהו שנדמה כיום כשונה וכבעל פוטנציאל למלא את החסך בדיעבד. לכן סביר להניח שהזיכרון הזה הוא המשל ולא הנמשל הקונקרטי. כדאי לבדוק מדוע את מרגישה חסך בקשר עם בעלך, והאם מדובר בחסך שבא לביטוי רק בקשר בינכם או גם בדברים אחרים. כדאי אולי לפנות לייעוץ פסיכולוגי אישי או זוגי כדי להבין זאת יותר לעומק. בברכה ד"ר אורן קפלן

25/06/2001 | 14:26 | מאת: שירלי

דר' שלום, תודה על תשובתך אך לצערי זה יותר מורכב מכך, אני ובעלי כבר היינו בכמה וכמה יעוצים. קצרים וארוכים ובדרך כלל אנחנו מצליחים לעבור את המשבר. אולם היום, המצב הוא שאנחנו במצב ממש טוב באופן יחסי, תקשורת טובה, יחסי מין... הכל בסדר. ובכל זאת, דווקא עכשיו אני חושבת על ההוא יותר מתמיד. הוא ממש תפס את מחשבותי ואני לא מצליחה למתן את זה בהגיון בריא. זה קצת מדאיג אותי. אשמח לעוד עצה, תודה, שירלי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית