היי לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/04/2024 | 19:23 | מאת: אביב22

עד שהגעתי לא זכרתי סיסמא אז פתחתי משתמש חדש דנדש .. יחסית נראה לי עם אותו השם שישמר הרצף .. מיכלי יקרה משתתפת בצערך מאוד לא קל מות אם . בשנה הראשונה עברתי המון מצבי אני והתפרקות טוטלית אל תתביישי זה בסדר הנפש שלך זקוקה לזה את זקוקה לזה תני לזה זמן .. חטוליתוש יקרה מקווה שמצב בעלך טוב יותר ושאת מבריאה ומתחזקת . לא פשוט החולי חיבוק.. סוריקטה יקרה, קראתי אותך ההודעה הזאת והתגובה של אודי גרמו לי להגיב מאוד מאוד מאוד מבינה ... בריאות הגוף והנפש לכולנו . שירה יקרה בהחלט ימים לא קלים, מקווה שאת מצליחה להחזיק את עצמך בתוך כל הטרוף הזה.. אודי יקר , שמעתי את השיר שלך , הוא פתח בי דלת ... הלוואי וידעתי כמוכם מה נכון בתקופה הזאת ... ילדי במילואים האחד סיים מאה ימים והשניבימים אלו 170 יום ... מקווה שלא יהיו להם סבבים נוספים . אני עייפתי !!! יש כל כך הרבה אדוות למילואים הארוכים האלה ... אני לא רוצה לפרט באקווריום הזה וזה כל כך לא פשוט ומורכב ... בהחלט אנחנו משלמים את המחיר ואין שיוויון בנטל מעולם לא היה ולא נראה לי שיהיה .. זה עצוב שאני לא מאמינה יותר באף מנהיג או פוליטקאי כזה או אחר ... אבל אני גם לא בטוחה שזה הזמן עכשיו ואולי אני טועה ... בעיקר מכונסת בתוך עצמי מוותרת על מרחבים כאלה או אחרים ... אז תודה אודי על השיר שלך שנותן מילים וקול להרבה מחשבות שרצות לי בלב ... ותודה שאתם כאן שומרים על המקום הנדיר הזה ... פיסת שמים חיבוק וכוחות לכולם

14/04/2024 | 21:08 | מאת: שירה2017

אביב יקרה, כל כך הרבה זמן טוב שבאת שיתפת מעט והנכחת את עצמך, היית חסרה. שלך שירה

15/04/2024 | 06:31 | מאת: סוריקטה

הי אביב יפה שלי, אביב יקירתי, בעונת האביב. ימי המילואים הארוכים ארוכים... ערבוב שלם לעצמי, למשפחות, לעבודה, ללימודים, לשגרה. ומה זאת בכלל שגרה. ואת מראש פוסט מורכבת על שלל התענוגות המתלוות. ומבינה את מחשבותייך. פיסת שמיים - אהבתי. טוב שאת, חיבוק, סוריקטה

15/04/2024 | 19:40 | מאת: אביב 22

איזה כייף נזכרתי בסיסמא הקודמת ...עכשיו יש לי שניים במחיר אחד תודה לכן על התגובות וההבנה ואולי מהמעט ששיתפתי אולי אודי בשיר שלו הכי דייק הילד כבר יודע לרכב על אופניים ... הנזק למשפחתיות לזוגיות ולצערי לדור ההמשך מהעדר האב כל כך הרבה זמן ... לא על הכל יפצה הזמן

הי אביב, כמה טוב לשמוע ממך! אודי

16/04/2024 | 08:13 | מאת: סוריקטה

הי אביב, מן הסתם יש פגיעה מורגשת מאד, והיא תרוץ קדימה, אבל אולי, אולי, אם נעבור את זה - יצמח מכך, בהיותנו אקטיביים ודינמיים, גם טוב. גם טוב. ויצירתיות. ימים יאמרו. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית