שמות בדויים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/06/2001 | 16:54 | מאת: יוסי רוסמן

שלום לכולם. לצערי נאלצתי למחוק מספר רב של הודעות בפורום שנכתבו תחת שם בדוי. עד שאברר עם דר' הלל מה נכתב על ידו ומה לא, כל הודעה שתכיל את שמו תמחק. בנוסף אני מאוד מבקש להפסיק עם הגידופים והקללות שעפים חופשי בפורום בתקופה האחרונה. אפשר להגיד בפורום כל מה שמרגישים- אבל בצורה נעימה ותרבותית. אני מקווה שזה הפעם האחרונה שאני נאלץ להתערב במהלך השוטף של הפורום. בברכה. יוסי.

24/06/2001 | 17:38 | מאת: סינדרלה

אתה רוצה להגיד לי שד"ר הלל הוא באמת פסיכיאטר ולא איזה מופרע שכותב כאן את כל השטויות? אתה מכיר אותו ובטוח בזה?

25/06/2001 | 01:57 | מאת: דניאל

יוסי!אוליי קודם תעשה סדר בן הרופאים????? לא ייתכן וכל רופא יבוא וייעץ ללא אישור מוסמך. הריי מדובר בתרופות,שעלולות להיות מסוכנות למי שנוטל אותן,ללא ייעוץ מוסמך. לכן קודם כל תנזוף ברופא שלא הוסמך עלידך,ולא קיבל הבלטה בשמו,ואחר כך תנזוף על שימוש בלשון בוטה. כמו כן לדעתי ד"ר אבני עושה עבודתו נאמנה,כך שמיותר ,שמישהו יבוא לו לעזרה. בכבוד רב!! דניאל.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית