מזעזע, מטלטל, איזה סופ"ש ואיזו תחילת שבוע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/03/2024 | 09:08 | מאת: סוריקטה

שלום לכולם, מה שלומך, אודי? ימים קשים. יש לי מספר אחיינים בשירות סדיר או במילואים, שניים מהם באזורים בהם היו לאחרונה אירועים כבדים וקשים. שלום להם. יותר מידי אנשים של מכרים קרובים נפגעים קשה פיזית, ונפשית - כל אחד ואחת מאיתנו. צמרמורת. רעידות. חייבים לעלות לירושלים. לא יודעת אם אצליח. סוריקטה

31/03/2024 | 20:36 | מאת: מיכל...

נכון..תקופה קשה. לכולם. לפני שאימי נפטרה הייתי ב3 שבעות של חיילים /ילדים. חברים שלנו... היום התבשרנו על בעל של חברה שנפטר... ואמא הו אמא - קשה מאוד. את מהממת שהולכת ופועלת..מקווה שמשהו כבר יזוז. נורא מה שקורה כאן..

הי סוריקטה, שלומי טוב, אם כי מאוד עסוק ועמוס בכל מיני דברים הקשורים לשירות הפסיכולוגי החדש שפתחתי בבית החולים (ושנותן מענה גם לנפגעי חרבות ברזל). הדאגה והנגיעה של הפגיעה במעגלים קרובים אכן קשה ביותר. ומסכים לגבי ירושלים. אודי

02/04/2024 | 16:14 | מאת: סוריקטה

על מה שאתה עושה. ותודה, שמור גם אתה על עצמך (די בטוחה שאתה עושה זאת היטב), סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית