לא יודעת מה לכתוב כואבת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/03/2024 | 22:37 | מאת: חטולית

לפני כ 10 ימים הועפתי בטעות בכוח ונפלתי על כולי חבולה לא יכולה ללכת לא מצליחה לקום בלי עזרה וזה קרה אצלי בבית נכנסו עם סלי קניות ברגע שבאתי לפתוח את הדלת עד עכשיו לא מבינה אייך זה קרה אם קודם התהלכתי כמו שאני נכה ...קיבלתי עוד תוספות למצבי הכאבים נוראים ! נסיתי לתפקד עד כמה שיכולתי ...המון מאמצים וספק לנוע אתמול בעלי הגיע למצב של קוצר נשימה קשה בגלל העקשנות שלו וממש בכוח הלך לרופא הרופא שלח אותו מיד לבית חולים שם אובחן עם מים בראות זה די מסוכן כלתי טיפלה בנושא ומהבדיקות הסתבר שהמכשיר שלו הדפברילטור אינו עובד כבר שנה וחצי מיד הוא אושפז והטיפול בו די מסובך היום עבר ניתוח החלפת דפברילטור ברוך השם שלקח מעל 3 שעות והצליח עדיין לא הספקתי לנשום הסתבר שדוד שלי מאוד אהוב נפטר הבוקר! מאז הנפילה שלי כל רגע קורה משהו שמעצים את הכאבים שלי גופניים ונפשיים כעת לפני השינה זו הפעם הראשונה שאני נחה עם הכאבים מתנצלת מכולן שכתבתן ולא יכולתי להגיב לאף אחת עם מה להתמודד קודם ??? הלוואי שאוכל לפחות לישון עם כדורים נגד כאבים מורפיום כדי לאגור כוחות למחר כי מי יודע מה מצפה לי מחר תודה למי שקראה ליל מנוחה לכולם חטולית כואבת

27/03/2024 | 18:22 | מאת: מיכל...

חטולית אהובה ויקרה! כמה התמודדויות. קשה לקרוא. שולחת חיבוק וחיזוק. רפואה שלימה לבעלך ולך. ממש לא פשוט.

27/03/2024 | 19:11 | מאת: סוריקטה

הי חטולית אבוי הן הנפילה שלך, מצבו של בעלך, ואובדן דודך היקר. מים בריאות כתוצאה של מחלת לב, למשל, ככל הידוע לי - אמורים לשאוב / לנקז (ממש לא כיף). הנשימות השטחיות והתכופות והשיעולים... טוב שעבר הניתוח בשלום. המורפיום יודע לעשות עבודה טובה. מקווה שתצליחי להיעזר בו. מומלצים גם דימיון מודרך ומדיטציות. ליל מנוחה, יקירתי, סוריקטה

הי חטולית, נשמע כואב מאוד, הן קונקרטית והן במשמעות הרחבה יותר. כאילו אין הגנה. מקווה שיגיעו מזור ורגיעה קצת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית