רגישות יתר.......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/03/2024 | 16:44 | מאת: מיכל...

ראשית ריגשתם עם הברכות ליום ההולדת. תודה סוריקטה שפתחת הודעה כזו.. רגישות יתר כרגע ממש. כל דבר חיצוני ופנימי גורם לעוצמות חזקות. תמיד אני רגישה מאוד, בוכה מכל שטות..אבל עכשיו במיוחד מחוברת למציאות ..יותר מידיי. כנראה שההגנות נבנות מחדש.. גיליתי שציור מאוד מרגיע אותי. מסתבר,שאני יודעת לצייר יפה🙄 ככה אומרים.. המטפלת אהבה מאוד. היא נוסעת לשבוע. נדלג פגישה. קבעה את זה כבר מזמן. מי ידע שאהיה ככה? קשה לי שהיא נוסעת כיהייתה השגחה צמודה שהולכת ופוחתת וכעת אחכה שבוע בלי יצירת קשר.. הכל מרגיש חזק מידיי. כל רגש...הציור מרגיע ויציאה לטבע גם. כתיבה זנחתי מעט... מה עושים עם רגישות יתר? שאין כמעט עור? שהכל שקוף? והתלות..מה יהיה איתה??? שאלה טובה🙄😬 פורים..בטח יגמר עד שתעלה ההודעה. בינתיים חזק לי מידיי.

הי מיכל, מאפשרים לעור לגדול, בתוך הקשר הטיפולי המייטיב, ונותנים לתלות להפוך להזדקקות בוגרת ובריאה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית