הפסקת ציפרולקס. תופעות וחזרה הדרגתית לתרופה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/03/2024 | 06:36 | מאת: תמר

שלום, אמי בת 76 לקחה ציפרולקס תקופה. הפסיקה ועקב תופעות קשות כמו חרדה, כאבי ראש וכו (היא אף הוסעה לבית חולים מרוב סבל). חזרה לכדור בהדרגה- בהוראת הרופאים. 15 יום היא לקחה חצי ציפראלקס המשיכה בכדור שלם (10 מ״ג) כבר 20 ימים. היא גם נוטלת לוריון 3 פעמים ביום חצי כדור. בבקשה חווה דעתך וייעץ לנו בעניין. מתי לדעתך היא תרגיש טוב? האם יש צעדים נוספים שנוכל לנקוט? האם כדאי לקחת תוספים במקביל? תודה רבה!

שלום תמר, איני רופא ואיני מוסמך לייעץ בענייני תרופות. הטוב ביותר זה להוועץ עם הרופא המטפל. בסך הכל הכיוון נראה נכון. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית