מעגל מחבק- תודה סוריקטה על הרעיון.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/03/2024 | 06:33 | מאת: מיכל...

תודה סוריק ואודי, מוזרה לי ההרגשה...טיפול משולב לא אוסיף כי בכל זאת..אבל הבנתם. יש אפ ודאון..אבל יותר היפר. כאילו לא נותנת לכל הרגשות להופיע...מופיעות אבל כאב וצער בחוץ. אמא- הייתה מאוד אסופה. מאוד מאוד..כל שערה במקום, תכשיטים וכו. אני הפוך וגם אבא הפוך. אבא ואני רגישים ואמא אסופה- לא סטריאוטיפ רגיל דווקא הפוך. מגלה סודות והסתרות שלה..דפים וניירות בכל מקום כי רצתה לזכור אךשכחה. שנה הסתירה דימנציה כזו יחד עם בעיות רפואיות.. קשה לי ההסתרות במשפחה. מאוד. המטפלת אומרת לשמור לדינמי את הכל..לטפל בכאן ועכשיו. קשה...חיבוק? זקוקה למלא כאלה. ולחמלה לעצמי. תודה

14/03/2024 | 09:21 | מאת: שירה2017

מיכל יקרה, מצטרפת לחיבוק את אמיצה בשיתוף ובהתמודדות. מאחלת לך ימים שקטים יותר. שלך, שירה

17/03/2024 | 15:38 | מאת: מיכל...

תודה שירה יקרה. וביום חמישי. היום הזה..הראשון של האביב. היום שלי :( מעט הולך ומשתפר. תודה

18/03/2024 | 20:23 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, ייתכן שגם לסמיכות התאריכים, המוות ותאריך ההולדת יש השפעה. היי בטוב, סוריקטה

הי מיכל, לגלות סודות והסתרות זו פעמים רבות גם מטרת הטיפול, בעיקר מעצמנו... ואכן, סמיכויות של טוב וכאב... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית