התיעצות עם פסיכולוגית אחרת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/03/2024 | 13:29 | מאת: ינשוף

אני נמצאת אצל המטפלת הנוכחית מעל 13 שנה. עשינו תהליך... לתקופה ארוכה מאוד מרגישה תקיעות..אין לי אומץ מספיק לגעת בדברים הקשים ... המצב הזה של המנעות מלגעת מלווה אותי במהלך כל השנים ולאחרונה הרבה זמן. העלתי את זה מול המטפלת והיא בעצם זורמת עם מה שעולה ומה שלא עולה. אני תוהה אם מטפלת חדשה תוכל לעזור יותר להוציא אותי במצב הזה וגם תתן לי תחושה של בטחון כך שאוכל להפתח.

הי ינשוף, זו אפשרות שחשוב לדון בה ביחד עם הפסיכולוגית. יש בזה גם יתרונות וגם חסרונות. אודי

09/03/2024 | 19:14 | מאת: מיכל...

היי. גם אני 13 שנה והתלבטתי מספר פעמים. .. לי מתאים רק אצלה כי היא מכירה אותי הכי טוב. אבל יש בזה חיסרון שגם אני אותה ואז מתחשבת בה במקום בי.. תבדקי כמו שאודי אמר חסרונות מול יתרונות. האם יש התקדמות בכל זאת? התגעגעתי ינשופית יקרה .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית