אודי יקר! וכל מי שחושב שאני בסדר... ;(

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/03/2024 | 15:54 | מאת: מיכל...

בכתיבה בפורום או בכלל כשצריך הכל מאוזן. אצלה יוצא עדיין מהיר ומבולגן כי אני מדברת מאוד מהר. אני עם קשב וריכוז עם מרכיב אימפולסיבי. לא מאובחנת ממש אלא נוירולוג של בני אבחן מיד באבחון של הבן ולכולם בבית זה ברור!. זה אומר חרדות לא לישון בלילה כי אני חייבת לישון..כמובן "הפיל שבחדר". אני משתפרת מאוד- לחצי דם תקינים היו גבוהים. ישנה 6 שעות לא ברצף כשתמיד יש רצף עם ירידה שתיים לשירותים וחזרה לישון. ישנתי בשבת צהרים. מדברת מהר אבל ברור. מבחינתה לא ברור מהיר מידי. כדורים וכו אין מצב!!!! אני ישנה עם כדור שינה אחד. מספיק טוב. פתאום האמון אודי והגבולות. יאללה "זאבים זאבים' כן היו הסתרות גם בטיפול פתחתי הכל עכשיו ועדיין אני יוצאת לא בסדר..או עם אבחנות..נמאס לי. היפומאניה יכולה לעבור לבד. בכיתי. השלמתי. אמא כבר יותר משנה חולה...נפרדנו. דייי..שחררו. נטפל באבא.

03/03/2024 | 18:16 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, ההודעות האחרונות שרשמת נשמעות לי פחות קוהרנטית מהרגיל, ועדיין היטבת לתאר, די בכדי שנבין. ונדמה לי שאודי רשם - זמן. יותר מכמה ימים. דואגים לך, סוריקטה

הי מיכל, גם במצב הרגיל, בטרם ההיפומאניה, היה לך 'עניין' עם נושא התלות. ההיפומאניה יכולה לתת תחושה מוטעה שלא צריך אף אחד. בעיני חשוב שאת בקשר עם המטפלת. אני מצטרף לדאגה שהביעה סוריקטה. לא צריך למהר כאן. צריך להתאזן, בקצב הנכון. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית