כודי וכולם...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/02/2024 | 17:17 | מאת: מיכל...

מבחוץ זה נראה חזק. מבפנים לא. יודעים מה? מרגישה שאיש לא מבמן למרות מליון הודעות ואנשים רוצים בחברתי ולחבק ואני הפוך..מתרחקת. למה????? אודי אני רוצה להתאבל ישנה בלילה וכבר לקחתי כדור שינה והרגעה טבעיים. אז ישנה כבר. אבל פיזית לא קל. אני ללא משקפיים שאבדתי כרגע. אבל מצליחה איכשהו לכתוב פה... ככה גם הגוף. פעם כואב ופעם כלום.. מתחיל להתעורר מההיפומאניה אבל אז אין לי מקום לבכות. כי כולם שכלתנים

הי מיכל, זה סימן טוב. ותנסי למצוא את המקום והאנשים שניתן לבכות לידם מבלי שיבהלו. זה חשוב וטוב ומטהר ונותן ביטוי לכאב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית