נרות שבת ומה עושים אחרכך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/02/2024 | 15:12 | מאת: גאולה770

תופסים אותי קשיים בדיבור אם אנשים כי אני לא יודעת מה יהיה אחרי כמו אם אני מחלקת ברחוב נרות שבת (חבדניקית) אז אני מחלקת והולכת פחות מבייש אבל אם זה באוטבוס אם אני יחלק אני עדיין יהיה ליד האישה אז מה אני יעשה ידבר איתה כי אם לא אז תהיה שתיקה ואני מתביישת משתיקה ואין לי על מה לדבר או שלא חייב כי אני נירתעת מלדבר או כמו להגיד שאלה בשיעור את הרב אני יתבייש כי אז חושבת שהוא יסמיק או אם אני אומרת משהו בסופר בעבודה למישהו אני לא רוצה שאחרים ישמעו מה העצה אודי

היי גאולה, אני מתפעל מהצעדים שעשית כאן, מהתגובות שהגבת, מהיכולת לדבר עם חברות כאן. אני משער שיקרה משהו דומה גם בחיים בחוץ. זו הדרך. לנסות יותר ויותר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית