עבר ונשארו חרדות..מחפשת עיצות..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/02/2024 | 06:07 | מאת: מיכל...

איך מתמודדים עם חרדה בעבודה שכולה לב ששם הלב שלי נשבר? הנה מיקדתי אודי ;( תופעה מוזרה: כל מי שראה אותי בכה והלב שלו ושלי היו נפגשים. גם זרים😱 וההיפראקטיביות שלי גרמה לכולם לחשוב,שצריך לתת לי כדורים פסיכיאטרים שהם חרדה גדולה שלי. פוחדת להתמכר לכדורי שינה ולהרגעה. נתנו לי לחודש. מה עושים? לא להיות תלותיים בהם? ואיך אתמודד עם חרדה כשאני בעבודה אחרי שבוע שקרה שם טריגר. למרות שצלחתי אותו נפלא אבל עבר להגדרה של היפומאניה. עכשיו מובן? כי אני לא הייתי מובנת למטפלת פתאום. דברתי מהר מידיי ומבולגן...

הי מיכל, זה חלק מההיפומניה, ו'תפקידה' - שלא תרגישי את העצב. חלק מתהליך ההחלמה זה לחוש את הכאב יורת ויותר, וגם את העצב. אז אם זה יגיע - זה בסדר ומהווה סימן טוב. ובעיקר - זמן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית