טוב להרגיש שיכולים....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/02/2024 | 06:03 | מאת: מיכל...

היי אודי וכולם, וואו...חבל שלא יכולה לשתף בהכל. היה מטורף. הייתי בהיפומאניה וזה עבר ;) איך אני יודעת שעבר? כל הזמן אבחנתי את עצמי. יש לי קשב וריכוז עם מרכיב היפר די רציני. אז יחד היה ריחוף ופיצול ולא הרגשתי כאב. מפחידדדדד ואז עבר והתחלתי להרגיש בגדול. עכשיו אני בחרדות שפחתו גם. הכל כל כך מהר כמו בסחרחרה!!! עזר לי בעלי שהוא שכלתן והכריח אותי לקום ואמר שהכל בראש,שלי..חחח מה שנכון נכון. עשה לי טיפול cbt קוגנטיבי התנהגותי בעצמו. מדהים! והפסיכו בכלל חשבה כדורי פסיכיאטריה. נראה לה? פחדתי לקחת כדורי שינה והרגעה.. עדיין לא רגועה, ישנה לסרוגין בגלל החרדות. אז נטפל בחרדות הכל בסדר. אני תמיד ידעתי שאני אדם אופטימי. הבעיה שלא הבנתי למה אני במצבים מסויימים בקצה. עברתי משהו שנגמר וטופל בעבר. נשארו שאריות של החרדות 😆😅 והמטפלת בחרתי את ההכי טובה שיש! הבעיה שאלה ותשובה הפעם אודי : החרדה הגדולה לחזור לעבודה ושיהיה טריגר ואיך אתנהג? פחד,שלא אבכה ככה סתם מול ילד/הורה שאומר משהו..וכו רוצה מאוד לחזור ואין לי מושג איך.... אני חזרתי מיד לשגרה לאחר השבעה ועשה לי את ההיפרמניה...עבר. נשארו חרדות- מטופלת בכדורי חרדה מה עושים כשרוצים שגרה נורמלית בלי טריגרים???. הספיק לי כי חוויתי כזה מול הורה שברחתי לבכות ואז יום שלם עבדתי יותר טוב אבל לא לי.. תודה

הי מיכל, תני לעצמך זמן, והדברים יחזרו לאיזון. בהתחלה מותר שיהיו טריגרים ותגובות להם. תני לעצמך את הזמן, זה יתאזן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית