משהו מוזר קורה לי ולא מבינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/02/2024 | 17:48 | מאת: חטולית

תראו הבית חזר להיות כמו תמיד נקי מצוחצח אין בשום מקום בלאגן הכל ממש 10 אז למה אני כל הזמן רק רוצה לבכות וגם בוכה בדמעות שליש? מה לא בסדר איתי את הנכדים אני רואה גם אתמול היה איתם כייף משהו נדפק לי במוח לא יודעת מה ולמה חטולית

28/02/2024 | 20:33 | מאת: מיכל...

אולי משמחה סוף סוף??? מהממת!!! את בסדר גמור! הלוואי ואבכה ככה טוב כמו שצריך!!!

29/02/2024 | 07:16 | מאת: סוריקטה

הי חטוליתוש, איני יודעת, אך הנה רעיון למחשבה מעולמי - בכי הוא גם סוג של שחרור. במקרים מסוימים אפילו חושבת שהמעבר ממנו לצחוק מתגלגל קרוב מאד, וההיפך. הייתי מאד רוצה להאמין שכך גם עשויים להשתחרר כאבים בגוף. לפחות זו הפנטזיה שלי לעצמי. חושבת גם שכדי להצליח לבכות, במיוחד ליד מישהו מבחוץ, צריך להרגיש פנימה שיש על מי להישען שיכיל את אוקיינוס הדמעות על הלחץ ויישאר שלם. בשורה תחתונה - מאחלת שהכאב המורגש יקטן יחסית ובמידת האפשר. את בסדר, חטולית, שלך, סוריקטה

29/02/2024 | 11:22 | מאת: ינשוף

חטולית יקרה לפעמים יש כאב שמתחבא בפנים. תאפשרי לו להיות בלי להלחם בו. שולחת חיבוק, ינשוף

29/02/2024 | 15:14 | מאת: גאולה770

היי חתולית את מדברת דווקא בתור מישהי שנשמעת צעירה כך אני חשבתי חח אבל תדעי לך שאפשר לייצר שמחה תמידית שהיא בלי סיבה ופשוט לשמוח זה מאוד עוזר:)

הי חטולית, בכי יכול לבטא דברים רבים. גם התרגשות וגם שמחה... לא בהכרח שמשהו דפוק במוח... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית