מפקפקת באחרים כנראה הם לא רוצים לדבר איתי כי אני נראית מוזר:/

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/02/2024 | 13:20 | מאת: גאולה770

אני פשוט לא מבינה למה על התמונה שלי אין תגובה שאני שולחת תמונה לאחותי היא לא מגיבה .? ואני חושבת שאני בהרבה יותר יפה מבנות אחרות שמפרסמות שאני מסתכלת על מישהי אחרת אני חושבת שאני יותר יפה אבל אני מתביישת לשים תמונה ואומרת לעצמי איך היא לא מתביישת ואני כן ועליה אין תלונות וכולם רוצים לדבר איתה ואני לא .ואני לא מבינה מה מוזר בי אבל אני סותרת את עצמי ואומרת שאני מוזרה כי כביכול אין לי חברות ואני לא מתקשרת ולא רוצה קשר עם בנות

29/02/2024 | 17:13 | מאת: מיכל...

היי גאולה יקרה, קוראת את ההודעות שלך. הלב נחמץ. בהחלט קשה כך להתנהל.. אני חייבת לבכות ואין לי איפה אולי אם אקרא עוד בנות שאין להם איש,בעולם אבין. בעלי כל כך שכלתן חושב בשכל. שצוחק מהמצב. באמת מצחיק לדבר כל היום ואני רק רוצה לבכות.. . .

הי גאולה, ראיתי שהגבת כאן להודעות, וזה נהדר! ככה יוצרים קשרים וחברויות. ככה גם יגיבו אלייך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית