מתביישת במראה גורם למחשבות שליליות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/02/2024 | 13:14 | מאת: גאולה770

אני יחסית בחורה נאה ואני מתביישת לשים תמונה כי אני לא עם עיניים שקדיות כאלה ולפעמים אני לא מספיק מתאפרת אז אני לא רוצה שיכירו אותי ככה אני צריכה תמונה של הטופ של הטופ זתומרת תמונה שלא יחשבו עליי שאני לא משקיעה או מטופחת מה עושים אני בסך הכל מפחדת שאני לא שמה תמונה שאז השידוך שלי יראה אחרות ויחשוב שהן יותר יפות

הי גאולה, תמיד אפשר ללכת לצלם מקצועי. והשידוך שלך ילמד לקבל ולאהוב אותך, גם אם יש יותר יפות (הרי אין לזה סוף. תמיד יהיה מישהו יפה יותר). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית