RE: מוזר אבל עבר ... מיכלי,.. .

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/02/2024 | 11:24 | מאת: חטולית

לדעתי את הרבה יותר חזקה ממה שנדמה לך אני מעולם לא הזמנתי חלום מענין אייך זה מרגיש אני על כדורי שינה כבר שנים וגם לא תמיד עוזר בהצלחה מאמי חטולית

28/02/2024 | 20:32 | מאת: מיכל...

לא הצלחתי יקרה להזמין חלום. שאלתי איך הרי..הוא בא ולא חולמת כלום מאז. אני בכלל לא חולמת והתחלתי כדורי שינה ואני בחרדה איומה . לא כל מה שכותבים זה הכל. אוהבת

29/02/2024 | 07:56 | מאת: סוריקטה

הי מיכל היקרה, עוברים עליך ימים סוערים ונשמע שטוב שכרגע את מרגישה שיש לך תמיכה יחסית. באשר לחלומות. לדעתי איכשהו שנת חלום היא לרוב חלק מכל לילה, אלא שלעתים לא זוכרים אותם, ואפילו קורה שמנסים ללכוד ורושמים באופן כזה מבולבל שאחר כך לא מצליחים להתחבר לתוכן החלומות רגשית וגם טכנית ונשארים מנותקים מהם. להערכתי זה סוג של הגנה או התנגדות ווטאבר. מניסיוני - אם אל תוך ההירדמות והכניסה לשינה העמוקה עסוקים באופן מרוכז בעניין מאד מסוים, יש סיכוי שהוא ייכנס לתוך שנת החלום. אולי תהיה לנו גישה אל החלום אחר כך - כפי שרשמתי קודם. המוח, הלא מודע, סוג של יכול 'להתחכם' איתנו. לי יש הפרעות שינה בין כה וכה ונעזרת בתרופות. סביב המוות של כל אחד מהוריי הגדלתי מינונים, וגם אז לשינה היה קשה. וכמובן החרדות ועוד. לא יודעת אם כאן מתאים לך המקום ואת רוצה לספר על אמא. מוזמנת. איתך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית