האם הסביבה תיצחק?......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/02/2024 | 22:55 | מאת: גאולה770

האם הסביבה תיצחק שאני ילך לבחור בקלפי כי גם לי יש דיעה ואני רוצה לבחור... את האמת גם בדברים אחרים אני חושבת שיצחקו עליי גם בעניין הפיאה אני חבדניקית וצריכה לשים פיאה אבל מתביישת וגם בעניין לשים נעל ממותגת דברים שבולטים

29/02/2024 | 12:22 | מאת: סוריקטה

הי גאולה, בעיניי חשוב מאד לממש את זכות ההצבעה. ולמה שיצחקו? ואם יצחקו - אז אוי ואבוי להם. אני הלכתי להצביע עם סחרחורות ופיג'מה. זה לא עניין אף אחד. אנחנו כבר אחרי - אבל בחרת בסופו של דבר? סוריקטה

הי גאולה, אני מקווה שאכן בחרת. זה טוב שיש לך דעה וזו זכותך להביע אותה. אודי

29/02/2024 | 20:58 | מאת: גאולה770

הי סוריקטה כן הלכתי להצביע אבל אני מרגישה כאילו שאני יותר מידי מיתגאה וזה חבוי כמו שאני לא שמה מותגים או לא שמה דברים בולטים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית