משתקמת במהירות שיא השיאים!!! גינס ;( אבל קשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/02/2024 | 09:24 | מאת: מיכל...

טוב. יש אבחנה- ברור. היפומאניה ממה פוחדת? מלקום דיפרסיה ברור. . לכן לא ישנתי . ממה עוד פחדתי מכדורי שינה. מעגל עד שלא הבנתי אגב הפסיכו הבינה רק רק שהיא הבינה הסכמתי לקחת וישנתי מעולה ללא חלומות.. ואז ועוד איזה חלום!!! חלום יהלום! יאלום! אודי! ספרי פסיכולוגיה שקראתי שנים.מגיל אפס. והפכתי להיות הפסיכולוגית של עצמי. מפחיד אבל מדהים גם יחד. מצבי עכשיו. תמיד חולמת חלומות בכל שינה. לא רק עכשיו ;( אבל כייף כי היפומאניה! אבל לא גרנדיוזי מידיי. פחד- מהדיפרסיה. בעלי והילדים יודעים כבר הכל והם צוחקים כל הזמן עליי. ברור. כאילו בלעתי בלון הליום....חחחחח מטופלת וגם אהובה וגם מובנת. תובנות למכביר על כולם!! אומרת בקול במהירות שיא ואז. לא מבינים חושבים פסיכו',אוףףף עוד פחד לבסוף- בעלי מביא לטיפול. מבין סוף סוף רגש ולב. אני מאזנת. יש התקדמות. נתראה אחרי הדיפרסיה. אני בשמירה! מוחזקת! ממש אבל!!!! פוחדת בטח!!! אבל הצלחתי לסביבה להתגייסות הדדית. אם הייתי כותבת מבולבל ולא הבנתם. בעיה. אבל לא שלי!!! נתראה אחרי דפרסיה כי אני ישנה עם סיוטי לילה. מפחיד- ברור. גם זה יעבור ואז דפרסיה קלה על אמא. נתאבל נלך לעבוד וזהו. מעניין להיות הפסיכו' שלי. שמתי גבול למטפלת שלי. אני נתתי לה גבול. נפתרתי מתלות ונהייתי עצמאית. משמח- בודאי!!!!! גרנדיוזי משמח? לא בכלל לא. אז דפרסיה שתעבור. נכון אודי? אם הבנת אתה יודע שיעבור. לפחות כלם יודעים. חחחחחחחחחח

הי מיכל, זה בהחלט נשמע היפומאני... זה במקום להרגיש את הכאב. חשוב להקפיד על שינה מספיקה, ואני משער שהדברים יתאזנו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית