מה אני יעשה אם זה יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/02/2024 | 20:46 | מאת: גאולה770

אני שמה לב שכמעט כל האנשים אותו דבר נגיד בנושא הזה שאם אני ישים תמונה בואצאפ או באתר הכרויות הם יסתכלו וינתחו לי את הפנים ויראו שאני חסרת בטחון חסרת עניין וכולי ואני מפחדת אם השידוך שלי יראה אותי בתמונה אני ישר אומרת שהוא לא ירצה לדבר איתי ואני לא רוצה להרוס עד עכשיו הוא כמעט לא ראה תמונות שלי אלא רק במציאות כל הקטע של הפחד שלי בתמונה זה שהוא יכול להתסתכל מתי שבא לו...ואם הוא יראה שאני לא מדברת ואין לי חברות כי רואים את זה על הפנים...ומצד שני אני מרגישה שכשאין לי פרופיל בואצאפ אני עצובה כי אני יחסית יפה ורוצה לבלוט אבל אני מצד שני לא רוצה כי אני מפחדת שישר יראו שאני בלי חברות וכולי כי רואים את זה על הפנים(יש לי סכיזו) אבל פשוט אני מפחדת מה עושים אודי יש לך עצה?עוצו עצה ותופר...חח וגם בחתוננ הקודמת שלי הבעל הקודם ראה אותי ואמר שאני חברמנית מהזה אומר?כי תכלס אני לא בגלל המחלה שלי אני לא מבינה סיטואציות או לא אומרת את דעתי וצוחקת וכולי עם אנשים(אני גרושה) תודה ושבוע ניפלא של שימחה חודש אדר

הי גאולה, יש לי רעיון: שימי בשלב הראשון תמונה שאת אוהבת, נניח, נוף, פרח או חיה. משהו שמשקף אותך לדעתך. בשלב השני תשימי תמונה שלך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית