התמוטטות רגשית..לא זוכרת את השם..לב מתפוצץ מעומס רגשי...כזה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/02/2024 | 07:42 | מאת: מיכל...

אז מה קרה לי? זוועה. ביום האחרון לא יכולתי לשאת ואז..כמה דרמה אני מאז לא ישנה רק בהיפר ואפילו גברת פסיכולוגית שלי לא ממש מבינה מה אני צריכה שתחשוב "מיכל" והיא לא מבינה..יאללה ככה אני כבר ...בהיפר אחרי שהבנתי וקבלתי טונות של אנשים ואהבה והלב התפוצץ כי לא יכול להיות..אני נותנת ונותנת וגם מרצה ומה קורה בסוך? אני מתפוצצת. אבל גם בבית יש לי סכין בלב. יש לי בעל חושב שכולו שכל ואני כולי רגש ואנחנו הפכים שנמשכו. והיום מתרחקים...מבין????יכולה לכתוב שעות..לא הצלחתי להרדם והיא גברת מטפלת בי שומרת..ואומרת לי לקחת כדורים וממה אני מפחדת? מהמוןןן לא יודעת ממה...מפחדת לישון למה? כי זה ממכר התובנות האלה הן מגיעות מהר מהר מהר...וכולם תובנות מגיעות לאט לאחר המוות. אבל אמא חולה ש.. היה לי מובן לאן כל זה מוביל מסתבר שלכולם לא. ואז בעיה. אני נפרדתי ממנה והם לא. בעיה. ואז נשארתי במקום אחר מכלם והמצב שלי נהיה היפר שעות אני ככה. ישנה 3 שעות בלילה...ממוצ"ש שעבר אבל חדה כתער ולא עייפה כלל היפר.....טוב יעבור. מובן אבל עד אז התנגשויות שיא ואי הבנות אחד את השניה.....אני בהתמוטטות רגשית ולא מאשפזים לא כי זה נורמאלי מבין????? נורמאלי??? אוף

הי מיכל, טבעי להיות בסערת רגשות. בכל מקרה וליתר בטחון - הייתי מקשיב להמלצות המטפלת, שמכירה אותך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית