אירוסין................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/02/2024 | 15:54 | מאת: גאולה770

עוד מעט יש לי אירוסין אבא שלי אמר אם אני רוצה לקחת חברה טובה איתי אבל אני מפחדת שהחתן יתסכל עליה ואז לא ירצה להתחתן איתי מה עושים כי הוא יחשוב שאני מקנאה לפי הבעת הפנים שלי ובגלל זה לא ירצה להתחתן עם מישהי קנאית כמוני כי אני יהיה מכוערת לעומת החברה

שלום גאולה, תצטרכי ללמוד לחיות עם אי הוודאויות והחששות האלה. אחרת - על כל צעד ושעל תחפשי תשובות לדברים שאין עליהם תשובות. ואגב, אם הארוס שלך לא ירצה אותך כי יראה את חברה שלך - עדיף לך בלעדיו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית