הטוב..והתובנות......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/02/2024 | 09:00 | מאת: מיכל...

החלטתי שהיום האחרון של השבעה יהיה אצלי בבית ואשב לבד! אודי וכולם אתם לא מבינים מה שזה עשה לי!!!!! שווה ערך לכמה שנים טובות על ספת הפסיכולוג.. חחח בלי להעליב אותך אודי!!! למרות שאחי לא הבין אותי וחרבש לי במח על לקחת כדור הרגעה חחחח ואחותי...איכככ עזבו. מנסה לשחרר. הגיעו החברות הכי הכי הכי הכי.. כזה!!! גיליתי שאני אהובה! רצויה! שווה!!!!! ועוד ועוד! אנשים השקיעו בי!! ילד מהגן והמוני המונים של הורים מהגן!! כמה כמה אהבה!!!! ציורי ילדים שאכין מהם אלבום!!!! אימי שהייתה מחברת בין מגוון אנשים ודעות- יש לי חברות מגיל 18!!! אין חברות ילדות וטוב שכך!!!! מסתבר הא? חחח אחת הכי מכילה ושקטה והשניה הכי בדיחות וצחוקים :) כייף. להגיד על שבעה "כיף" זה. נו שוין!!! אמרו לי להגיד דברים טובים על אמא- החרדיות שהגיעו. מגוון עצום. ואמא תמיד הייתה ה"דבק" הזה שכולםםםם היו באים אליה! ואף פעם לא הבנתי איך יתכן שגם חילונים גמורים וגם חרדים חברים של אימי. גם אשכנזים/מזרחים ועוד סטריאוטיפים למיניהן!!! מדהים. והכנסת אורחים!!! אמא שלי אלופה בזה!!!!! אמנם לא ישנתי כמה לילות טובים. ועדיין...והייתי כמו על סטרואידים (עדיין) והקשב אלוהים. היה זוועה כי דברתי 14 או יותר שעות ברצףףךף עד צרידות.....הגיעו משמונה בבוקר עד 12 וחצי בלילה למרות שהגבלתי לעשר בלילה..ביקשתי שישארו ...ומלא הודעות שמצטערים שלא באו ... היום עולים לקבר סוף סוף נזרוק את החולצה המסריחה הזאת!!! מאחלת לכם שתקבלו תובנות ממצבים קשים!! כי הן מגיעות!!!! גם אם אנחנו "לא מאמינים מה קרה לנו" בואו יחד ננסה לקום מ"השבעה" כל אחת והעצב כאב וכו. ונסתכל על החיובי! זה מה שלומדים אגב מאודי ובכלל נראה לי מפסיכולוגים לא? כי שלי היא וואוווווווו. מחר נפגשות!!!!! גם אלף פגישות לא יספיקו לספר הכל אז פעם ראשונה שאשתמש בהדפסה או הקראה מכאן!!! חחח שכל אחת תגיד לעצמה דבר אחד חיובי שהיא לוקחת ממה שהיא עברה. ננסה אולי... ואגב אני עדיין חופרת בלי סוף ואנשים הקשיבו לי למרות שקשקשתי מלאאאאא...אלופים. בוסט של הכלה!!!!! חבל שאמא הייתה צריכה למות כדי שאבין..מנסה לא לעשות בדיחות פה כי הספיק לי לכל החיים ההומור השחור הזה. כשפתחתי את הדלת לבית שלי בעיר שלי!!!! (בעלי הכי הכי בעולם והילדים שלי גם.. הם הכינו את הבית לשבעה אמיתית!!! כלומר ממש בהארד קורד!!!! אז כשפתחתי את הדלת ומולי בית מסודר ל"שבעה" אמרתי "אבל זה בית של אבלים" כאילו מה לי ולזה???? ובכיתי מלאאאא. נרגעתי ואז כל היום חוויתי מהי שבעה אמיתית. גם צחוק וגם בכי. התרגשות בעיקר הכי על סטרואידים!!!!! הייתי זקוקה לזה מסתבר. לראשונה בחיי עשיתי מה שטוב לי!!!! ולא מה שטוב להם!!! למשפחה הביולוגית שלי. הבנתם??? אחלה תובנות ויש עוד מלא ואני עדיין מתפזרת אך חברה שלי אמרה אבל את גם זוכרת לחזור למה שספרת!!!! מדהים בעיניי.... ועוד בטוח יהיה הרבה המשך לזה... אוהבת אתכם שגם פה ההכלה הזו מחלחלת. תודה אודי יקר!!! אתה נכס!!! עבורי ועבור כולנו.

הי מיכל, שמח לשמוע שהחוויה היתה כל כך משמעותית, טובה וחזקה! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית