מה שקשה יותר זה לא המוות שלה לצערי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/02/2024 | 00:25 | מאת: מיכל...

מה שקשה זה ההתמודדות עם יחסי עם אחי ואחותי שרואים רק את עצמם ולא סופרים אותי ממטר. שמבזים ולא מכבדים. שהשבעה הזו היא "חגיגה" כלומר הפכה למסיבה כי כל הזמן יש הומור שחור ואין אפילו דקה להתאבל. כי גם אם מנסים לדבר ברצינות ישר עוד בדיחה...דרך התמודדות תגיד- המשפחה שלי הגזימה!!! הדת לא מעניינת ברמה של לצחוק עליי ועוד

הי מיכל, למרות שהומור זו דרך התמודדות טובה, הרי שלצחוק עלייך, לבזות ולהשפיל - ממש לא. את גם מתארת מצב בו לא מאפשרים לך את התנאים להתאבל כמו שנכון עבורך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית