לאביב,שרון,אורה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/06/2001 | 00:31 | מאת: אליאן

היי,גברת אביב ! נו,איך היה? נחת? נהנית ? מקווה שחזרת עם הרבה כוח ! ואני מרגישה כמו ברווזה מרוב געגועים אני עושה גע גע גע גע גע.... למרות שאמרת שאני יכולה לצלצל, חששתי להפריע את מנוחתך... אז תני קריאה כשתגיעי. שרון, מה קורה אצלך ? מה הכנת השבת,משהו יאמי... ואל תשכחי אותי. אורה, קודם כל תזכורת למכון כושר ! :-) ושנית ,שלחתי לך הודעה אי שם למטה... ושלישית לכולן שבוע טוב ורגוע ! אליאן

24/06/2001 | 00:36 | מאת: אורה

קיבלתי את התזכורת ועניתי לך, שתי הודעות דרומה שבוע מצויין שיהיה לך יקירה, יש עוד הכנות לקראת יום ה' הייתי רוצה לדעת איך בעלך מגיב אם בא לך, תמלמלי אלי לילה מצויין

24/06/2001 | 20:44 | מאת: שרון

מ ו ת ק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה שלומך? אני מרגישה נפלא. עברתי חוויה מדהימה בסופ"ש, כמובן תקבלי עדכונים. אז לא בישלתי כי לא הייתי בבית, אבל יש לי כבר רעיון לשבוע. ואצלך? מה מתבשל? עברת כבר את נקודת הרתיחה, ואת בלב העיכול?!.......... מחזקת....... אני אנסה בערך ב2200-2300 להכנס לicq תבואי? בי מותק

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית