אין טעם לכלום ויש פחדים וחתונה......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/02/2024 | 15:22 | מאת: גאולה770

רציתי לשאול אותך אני עוד מעט מתחתנת אבל לא יודעים מתי כי אני מיתמודדת ומתחתנת עם מיתמודד והוא יישן כל היום כי הורידו לו תרופות בבת אחת ועכשיו הוא חזר למינון הרגיל אבל לוקח לו זמן ואמא שלו אומרת שהוא כל היום יושן ולא מסוגל להתחתן אבא שלו גם ניפטר כי הוא הלך לכבוש פצועים בעזה יהודים. לפני כמה חודשים ורציתי לשאול אם אני יכולה לעשות איתו שיחת וידאו השאלה היא אני מפקפקת לעשות איתו כי שאלתי אותו אם הוא רוצה הוא אמר לא צריך מה זה אומר לא צריך?ואז פתחתי את הוידאו והראתי לו את החדר ואז הוא גם פתח והראה את עצמו ואני הראתי רק את העין שלי כי התביישתי שלא יראה אותי ולא יאהב אותי דרך הוידאו מה הוא יחשוב

שלום גאולה, טבעי שיהיו פחדים. אבל אם אתם ממילא עומדים להתחתן - נראה לי שזה בסדר לראות זה את זו, לא? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית