נפגעתי מבעלי ממשפט שהוא אמר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/02/2024 | 16:58 | מאת: שרה Sara

שלום, בעלי אמר משהו שפגע בי. אמר משהו בעקיפין שנתפס בעיני שאני לא חלק מהמשפחה שלו. שיש אותי ואותו, ומנגד יש אותו ואת ההורים והאחים שלו. כשהסברתי לו, טען שזו לא הייתה כוונתו. כששאלתי מה הייתה הכוונה, הוא לא ידע להסביר. אמר שסתם אמר, שאין משמעות. בעיני יש משמעות ודברים לא נאמרים סתם, מילא הייתה לו פרשנות אחרת למה שאמר, אבל לא. עבר כבר חודש וזה עדיין יושב לי בראש. אני מרגישה שאני מתחילה להתרחק ממנו ושאין דרך חזרה. נעלבתי מאוד. מבחינתי כולנו משפחה אחת, ולשמוע את זה גרם לי להרגיש מופרדת. התקשורת שלנו טובה, דיברתי איתו על זה, הוא פשוט לא לוקח אחריות על מה שאמר. וגם אם ייקח אחריות, קיימת בי כבר צלקת. מה אפשר לעשות?

שלום שרה, נראה לי שכדאי למצוא את הדרך לחמול ולסלוח. זה משהו שאת יכולה לעשות. לצפות שמישהו אחר יקח אחריות, בוודאי אם זה גם לא ימחק את הצלקת - נראה לי מגביר ומנציח את הסבל. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית