רוצה ולא רוצה לשים תמונת פרופיל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/01/2024 | 15:16 | מאת: גאולה770

אני מתביישת לשים תמונה בפרופיל שלי בוצאפ כי כל מי שיראה אותי מכיר אותי ויחשוב שאני לא חברותית או מופנמת דרך התמונה ואולי גם בגלל התמונה לא ירצו לדבר איתי..? אני מפחדת בתוך תוכי אני כן רוצה לפרסם גם באתר הכרויות אבל מיתחבטת עם עצמי כי לא ירצו לדבר איתי קרה כבר פעם שמישהו ראה תמונה שלי והפסיק לדבר איתי באתר הכרויות

הי גאולה, תתחילי מלשים תמונה שמייצגת אותך. אח"כ תוכלי להחליף לתמונה שלך. לא תאהבי? אפשר להחליף, אפשר גם להסיר. אודי

31/01/2024 | 08:11 | מאת: סוריקטה

שלדעתי זה וואו שאת כן מחוברת לווצאפ וכן נרשמת לאתר היכרויות. בכלל לא מובן מאליו. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית