רוצה למות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/06/2001 | 22:59 | מאת: אפרת

שלום לכולם אני בת 18 החיים שלי הם זבל הכול הפוך על הפוך: בלימודים הייתי חלשה מאוד מאוד מבחינת חיי חברה אני בודדה מאוד אין לי בכלל חברים אני מרגישה שכולם שונאים אותי שאני דפוקה משעממת מדברת שטויות וחסרת יחולת להיות אחרת ניסיתי אבל כשזה מגיע למצב בו אני עם אנשים אני משתתקת אין לי סיבה למה אולי מפני זה שיחשבו משהו דפוק אליי אחרי זה או משהו בסגנון אני חסרת בטחון עצמי לחלוטין. מבחינת מראה אני נראת נהדר באמת אבל לצערי אני לא רואה במראה ענין זה נראה לי כלל לא חשוב רק האופי אז אני מרגישה שכולם לא אוהבים תאופי שלי אומנם אני שקטה ליד אנשים מפחד וגם מתקשה נורא ליצור איתם קשרים בבקשה עזרו לי תנו לי עצות ביי ותודה

24/06/2001 | 08:28 | מאת: דר' עמי אבני

אפרת שלום רע מאד להרגיש כך שווה לפנות ליעוץ מקצועי חבל לחיות כך את החיים וחבל למות בהצלחה עמי

24/06/2001 | 10:03 | מאת: יעל

אין מציאות בשום מקום חומד, עשי לך רשימה של כמה דברים טובים יש לך בחיים, ותתחילי בזה שאת נראית טוב, אחרי שתסיימי את הרשימה, קראי מה כתוב בה, ואז תרגישי הרבה יותר טוב. ויתן לך קצת ביטחון עצמי, תתחילי לחשוב חיובי על עצמך, אהבי את עצמך , ואז תראי איך שהחיים מאירים לך פנים.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית