האם זה אפשרי בכלאני מרגיש טיפשה איך אני יכולה לעלות את הציונים שלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/01/2024 | 20:03 | מאת: NOT_FOUND

אני לומדת הרבה למבחנים עושה המון שעורי בית ומלא פעמיים אני נכשלת מה אני יכולה לעשות לא ללמד בכלל ? אני רוצה להגיע למקצוע תכנות איך אני יעשה את זה אם כאלה ציונים

שלום לך, הכישלון יכול להיות עדות לזה שאת טיפשה (אפשרות לא טובה) ויכול להיות אתגר (אפשרות עדיפה). העלייתי לטיקטוק סדרת פרקים קצרים שנקראים 'פסיכולוגיה בדקה' שמדברת בדיוק על הנושא הזה (ב-9 הפרקים הראשונים). מוזמנת לחפש וליישם את ההמלצות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית