אודי, מקווה שאתה בסדר...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/01/2024 | 19:56 | מאת: מיכל...

קודם מקווה שפשוט מחוסר זמן או משהו דחוף ולא נוראי לא ענית לנו. מקווה לשמוע ממך בקרוב פה בפורום. קראתי את הכתבה על החלומות..ורק אז הבנתי בשביל מה ביקשת שנכתוב. חלומות חולמת וזוכרת..בעיקר עולה מהם פחד אבל גם יכולת להתנגד וללחום חזרה- אולי כוחות שאני לא יודעת שיש לי. הרבה חלומות על הגנה על ילדי הגן..מחבל שבא לגן יורה ואנחנו בורחים ואני תופסת המון ילדים אפילו על הראש ;) ורצה לממ"ד. אני מקריאה שמות וכולם ניצלים בממ"ד מישהו מנטרל בחוץ את המחבל, פעם אחי פעם שומר פעם שוטר. למזלי אנחנו ניצלים. חלום שחוזר באופנים שונים.. אודי, אני פוחדת ממה שיהיה. פוחדת לאן הולכים..פחד לפעמים קיומי כזה...וקשה לי התחושות של "ננצח, חזקים ועוד" לא רואה חוזק..אופטימיות? משהו? אשמח לתובנות

21/01/2024 | 10:01 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, תוכלי לכוון לכתבה על החלומות אותה הזכרת? יפים החלומות שלך. יש בהם שימור של הטוב והמשכיות. בינתיים, סוריקטה

22/01/2024 | 20:56 | מאת: מיכל...

לא חושבת שאת קוראת את העיתון הזה ;) ..חח זה היה בישראל היום של שבת שעברה. אולי תמצאי ;)

הי מיכל, הכל בסדר. היה עומס בסופ"ש שלא אפשר לי להיות זמין, אבל חזרתי לשגרה. איזה כיף שראית את הכתבה! אני עובד עכשיו על פרסום מדעי של הממצאים, והכתבה הזו היתה טובה והיוותה הזדמנות לשתף גם קהל לא מקצועי בתוצאות. ולסוריקטה ולמי שמעוניינים לקרוא: https://www.israelhayom.co.il/magazine/shishabat/article/15122502 אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית