אני לא רוצה לרקוד במסיבות וחתונות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/01/2024 | 12:37 | מאת: גאולה770

אני לא רוצה לרקוד כדי שלא יצחקו עליי או לעשות תנועות ריקוד עם זה בשיעור או חתונה רק בבית עם המשפחה לא מתביית וגם מרגישה שלא מסוגלת לרקוד כי אין לי מנגנון מתי לעזוב מתי לא את היד ממי שרוקד איתי אני מרגישה שאני רוקדת כמו זקנה ..שכולן עושות תנועות וסילסולים אני רק מוחאת כפיים כי זה לא נעים שכולן רוקדות ואני לא אז רק מוחאת וזהו מה יקרה אם אני לא ירקוד? וגם חושבת שבנים יותר יאהבו אותן כי הן זורמות ובעלי לעתיד לא יחבב אותי כי אני סגורה ל א מבינה סיטואציות

19/01/2024 | 08:23 | מאת: סוריקטה

הי גאולה, אולי את כן רוצה לרקוד אבל מתביישת? אם תרצי - אפשר ללמוד ולשפר את הריקוד שיהיה דומה יותר לכמו כולם, ולפעמים אפשר גם ללמוד קצת להסתדר יותר עם סיטואציות, כלומר להתקדם בהשוואה למצב הקיים. אפשר גם להיות בסדר עם השוני והייחודיות. סוריקטה

הי גאולה, לרקוד זה כיף, משחרר ומהנה. אם אינך רוצה לרקוד -אינך חייבת. זה לא פשוט להשתחרר ולהרגיש חופשיה מול אנשים, אבל זה משהו כייפי שאפשר לתרגל וללמוד אותו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית