געגועים וחוסר סיפוק...................נפשי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/01/2024 | 12:33 | מאת: גאולה770

שאלה שקצת מפריעה לי בנוגע למגורים של הדיור מוגן ,אני לא גרה עם ההורים... ואני לרוב באה רק בשבתות ומתגעגעת לאחים שלי יש לי הרגשה של איפה הם בחיים שלי ואף אחד לא דואג להם אני לרוב מכינה ארוחות בשבילם שאני באה יש לי חרדה שהם לא יגדלו בריא

19/01/2024 | 08:25 | מאת: סוריקטה

הי גאולה, תרצי לספר לנו מהו גילך, או מדוע את בדיור מוגן ומדוע את חוששת שהאחים גדלים לא בריא עם ההורים או פחות דואגים להם? סוריקטה

הי גאולה, צריך לדעת קצת יותר על הרקע לדאגה שלך. אם אחייך גדלים בבית טוב ודואג - הרי שזה קשור יותר לגעגוע שלך (שזה טבעי) ואין סיבה לדאגה. אם הבית מתקשה לתפקד - יתכן שזה תפקידן של הרשויות או הקהילה לסייע כאן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית