המערכת הזו שונאת אותי אווווף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/01/2024 | 22:04 | מאת: חטולית

כבר חוזרת שוב לכתוב מעצבן הפסיכיאטר שמטפל בי כעת שוב החליף לי שוב את הכדורים כצפוי ואמר כבר מראש שאם לא יעזור יהיה חייב להגדיל מינון עד איפה עוד אני צריכה להמשיך בהגדלת מינונים? מאכזב מאוד אין לי ממש ברירה חייבת להמשיך עד שימצא לי פיתרון למצב לא יכולה להמשיך לא לישון בלילות במוצאי שבת נערכו 2 ימי הולדת לנכדי הבכור ולאחיו הקטן נפגשנו גם עם המשפחה של כלתי היה ערב קליל ונחמד כעת הבעיה הנוספת הגדולה שהתגלתה אצלי שהגוף שלי מייצר דלקות מחיידק שעדיין נמצא במעכב מעייף נורא הכל ביחד כמה כוחות נפשיים צריכה כדי להתמודד עם... לא ממש עומדת בכך וכבר לא יודעת מה עוד יהיה חטולית שבוע טוב וחודש מבורך לכולם

15/01/2024 | 17:40 | מאת: שירה2017

חטולית יקרה, טוב שאת מצליחה להעלות הודעות למרות הקושי. קשה מאוד כשנוספת התמודדות פיזית. גם אני מאובחנת עם פיברומיאלגיה... אוף מאחלת לך שתצליחי להתנחם בשמחות הקטנות בחיק המשפחה ובנחת מהנכדים. שלך שירה

הי חטולית, נחמד לקרוא שהיה גם קליל ונחמד בסופ"ש. מבאס לקרוא על העייפות הנוראה ועל החרדה ממה שיהיה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית