RE: אולי היה מועיל לגלות סוריקטה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/01/2024 | 21:43 | מאת: חטולית

יפה שלי האם נבדקת אצל רופא ראומטולוג? אולי יש לך פיברומיאלגיה מה שאת מתארת בכאבים שלך יתכן גם יכול להיות דלקת פרקים בשניהם יש המון כאבים בגוף כדאי לבדוק את יודעת שישנן מחלות שצצות עם הגיל גם לאחר שנים של עבודה פיזית יומיומית ורק בדיקות יסודיות יכולות לעזור לחשוף גם סבל נפשי במשך המון שנים יגרום לכאבים ראומטיים הכל בכל מכל כך אני מכנה זאת אם כבר נבדקת וקיבלת תוצאות מקווה שזה אף אחד מכל ממה שכתבתי כאן את שלושתם יש לי לצערי ויודעת היטב כמה קשה לחיות כך עם כל המאסה הזו חטולית

15/01/2024 | 17:20 | מאת: סוריקטה

אין עדיין אבחנות... השבוע אנסה אולי לקדם את זה. לא יודעת. אולי. הי חטולית, אני יודעת שאת מאד סובלת גם מעניינים רפואיים. בכלל לא כיף ולבי איתך. את נהדרת ותודה על המילים, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית