בעיה בעיניים וחוסר מעקב בילדות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/01/2024 | 10:56 | מאת: גולדי סייעת לרופא שיניים

שלום וברכה בוקר טוב אני בת 31 הייתי פגית בלידה יש לי כמה בעיות בעיניים מי גיל צעיר ולכן אני צריכה להיות במעקב יותר תמוד בעין שמאל עשו לי פעמיים לייזר לרשתית ובעין ימין לא עשו כלום שנה שעברה דברו איתי על ניתוח רשתית בעין ימין ולא עשו בסוף בנוסף יש לי חשד לקרטקונוס שאני צריכה להיות בגלל זה במעקב כל חצי שנה כרגע החצי שנה עבר האם פסיכיאטר יכול להסביר למישהי על אי הגעה לרופאים כשצריך בקיץ רופא עיניים שלח אותי באותו יום למרפאת עיניים בגלל התקדמות קרטקונוס לפי המיפוי ועד היום לא הלכתי

15/01/2024 | 07:51 | מאת: סוריקטה

הי לך, מקווה שהבנתי, אם את מרגישה שאת זקוקה לדרבון או דחיפה כדי לקבל החלטה לבצע פעולה רפואית שדחית מסיבות שונות, אך כנראה חשובה ואולי יש בה דחיפות, איש מקצוע מתחום הנפש יכול לנסות לעזור. סוריקטה

שלום גולדי, אני משער שאת היא זו שיכולה להסביר מדוע את דוחה את הביקור. בדרך כלל זה קשור בחרדה. וההזנחה גובה מחיר עצום. כדאי ללכת להיבדק. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית