הפסיכיאטר שעכשיו מטפל בי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/01/2024 | 22:21 | מאת: חטולית

טוב בשהוע שעבר התחלתי טיפול אצל פסיכיאטר לא יכולתי להמשיך לחכות למקום הקודם שנה עד ששוב יקבלו אותי להמשך טיפול אחרי הכל לא רק העינינים האלה שמפריעים לשיגרת יומי אלה חוסר שעות שינה .. וכאן הוא נכנס לתמונה הוא נחמד אוהב להתלוצץ מה שהיה לי ממש מוזר רק מפני שמי שטיפלה בי קודם לכן כבר לא מצאה דרך לעזור לי ורופאה שנותנת לך בחירה כמה כדורים לקחת ממש לאא כעת הוא נתן לי כדורים חדשים שלצערי גם אינם עוזרים אחזור אליו ביום אחר הזמין אותי מתי לבוא מעבר לכך פתאום..נהיה שקט .בבית .... מה פתאום נהיה שקט ברור הבן עם אשתו ונכדים כבר לא עושים רעש כל הזמן אף אחד לא רץ מול העינים כל הזמן וצועק ...כמובן הנכד על הרצף... למעשה השקט הזה מזדחל אט אט לתוך החיים שלנו ואפשר לנהל שיחה ולאכול גם בשקט אפשר גם בשבתות לשיר שירים בכייף ולא צריכה עוד לנקות כל הזמן ולסדר אחרי כולם מצליחה לעשות דברים שלא יכולתי לעשות עד עכשיו גם בעלי מחלים משבירת היד שלו יותר בנחת האם זה מה שחיפשתי ? טוב בערך כן כי הקטנים עדיין חסרים לי לא רואה אותם מאז שעברו דירה טוב גם לדברים כאלה צריך להתרגל ולא בא לי להתנצל על כל זה כי..מגיע..גם..לי...ש..ק..ט.. תודה לכל מי שקרא לילי מנוחה ולילה שקט לכולנו כן זה עדיין שם האזעקות חטולית

הי חטולית, בוודאי שמגיע לך קצת שקט. לכולנו... ולגבי הכדורים - אולי צריך לתת לזה קצת זמן. אודי

09/01/2024 | 08:28 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, טוב לשמוע על הרגיעה היחסית, ועל החדש. מקווה עבורך, ועבור כולנו, שתימצא דרך להקלה יחסית. עם כל מה שעברנו. מתסכלות התקופות בהן הניסיונות מובילים לתוצאות מתסכלות. אבל אולי בעיתויים אחרים, בתקופות אחרות מצליחים להיעזר. יופי שעדכנת, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית