התייעצות לגבי אח שלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/01/2024 | 01:17 | מאת: NOT_FOUND

שלום, יש לי אח בן 31 שעדיין גר בבית איתי ועם אמא שלי(וגם לא רואה מצב שהוא ייצא מהבית) הוא לא מתקלחחח אף פעם!!!אני לא מגזימה הוא שנים לא התקלח!זה ברמה שכבר יש ריח מצחין מהאזור של החדר שלו וכל פעם שהוא באזור. מציינת שאימא שלי אומרת לו "אולי תתקלח" והוא פשוט מתעלם מהנושא לא מתייחס. הוא לא עובד ,כל פעם אומר שיתחיל משו בסוף כלום(גם כשעבד לפני שנה בערך זה היה משרה של 4שעות)לא יוצא מהבית,לא עושה כלום בבית,באמת כמו פרזיט...הוא כל היום בחדר שלו עם הטלפון מעשן כל היום אוכל וזהו... התחיל קצת לשתות בירות.. אני כבר לא יודעת אם זה דיכאון או רמת עצלנות/בטלנות גבוה... אני ממש מיואשת מהמצב ואמא שלי גם מנסה לדבר איתו וזה אבל הוא מקל ראש בנושא..מיותר לציין שטיפול פסיכולוגי הוא לא יעשה!

שלום לך, זה נשמע חמור למדי, ולפי התיאור שלך זו יכולה להיות גם התפתחות של מחלה. העובדה שהוא חסר תובנה מדאיגה. האם יש עבר פסיכיאטרי? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית