RE: אודי היקר, סוריקטה אהובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/01/2024 | 18:15 | מאת: חטולית

המצב אצלי לא טוב יותר משלך גם זו הסיבה שקשה לי להכנס לא ראיתי זיקוקים ולא כלום רק בתוך הבית כל הזמן הרגלים שלי לא מאפשרות לי לצאת מאחלת לך שנה אזרחית חדשה רק בטו חטולית

הי חטולית, שנה אזרחית טובה גם לך. על אף האתגרים הרבים במישור הלאומי והאישי. אודי

05/01/2024 | 08:11 | מאת: סוריקטה

הי חטולית יקירתי, ... אלו לא היו זיקוקים באמת. היה מטח טילים קרוב לחצות הליל במעבר בין השנים האזרחיות. אנשים עשו את ההקבלה המתבקשת. ואני יודעת שמבחינות מסוימות אצלך קשה יותר משמעותית, ומבינה שמאד מאד מבאס, או מרגיז, או מרגיש שנמאס. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית