איך לפנות לבת שתתחיל לדאוג לעצמה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/12/2023 | 08:35 | מאת: סימונה21

שלום, ביתי בת 25 , אוכלת מה שבא לה, לא שמה שום גבול בעניין. אני רואה שהיא הולכת ומשמינה, . אני דואגת לחוסר האכפתיות שלה מעצמה ובעיקר בריאותית, אני מרגישה שהיא כאילו מנותקת מכל מה שקורה איתה .למרות שהיא משדרת אחרת. איך אוכל לדבר איתה על הנושא מבלי לעשות לה נזק ?

שלום סימונה, מציע לשוחח אתה על מה היא מרגישה. אולי דרך זה ניתן יהיה לראות אם יש דברים שקשים או מפריעים - ומכאן שהאכילה היא עם גוון רגשי. זה בהנחה ולא ניתן לשוחח ישירות על הרגלי האכילה (נניח - אם היא נפגעת מאוד וחווה זאת כביקורת). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית