ג'קי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/06/2001 | 19:20 | מאת: בילי

where are you???j ניסיתי לשלוח לך מיילים אבל לא הצלחתי. לא יודעת למה. תכתבי לי את הכתובת שלך המדויקת , ואני אשלח לך דברים חמודים. מקווה שהייתה לך שבת נפלאה. אני אהיה פה מחר אחרי הצהריים (אני הולכת לעבודה בבוקר!!) שלך אוהבת בילי (בת 27- קיבלתי את המייל שלך )

23/06/2001 | 22:37 | מאת: Jacki

ואם זה לא הולך אז... [email protected] ואל תשכחי את הקו התחתון בין המילים... ואם את שולחת מה- outlook או יותר נכון מהעמוד שהפורום פותח לך... אז זה לא כדאי! מה שאני עושה זה באמת פותח את אותו עמוד, מעתיקה ת'כתובת, ושולחת מהאי-מייל שלי. הוא בדר"כ עושה ת'עבודה מצוין...הוא מאולף :-) שלך, אני.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית