מתקשה לעשות שירותים(מספר 2) בקרבת אנשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/12/2023 | 02:11 | מאת: אהוד

בן 21, אני כבר שנים לא מצליח לעשות שירותים (מספר 2) כשיש אנשים בקרבת מקום, וזה מקשה על האורח חיים שלי מאוד. זה התחיל בזה שלא יכולתי לעשות שירותים אם היו אנשים מחוץ לחדר שירותים(למשל בסלון) ולאט לאט התדרדר לזה שאני חייב שאנשים לא יהיו בבית לכמה שעות כדי שהגוף שלי ירגיש "בטוח" לעשות את השירותים יש לציין שהבעיה היא לא פיזית, אלא נפשית/רגשית או משהו כזה.. השאלה שלי היא איזה סוג של טיפול פסיכולוגי יכול לטפל בבעיה?

שלום אהוד, אני ממליץ על טיפול היפנוטי על ידי פסיכולוג מורשה להיפנוט ובעל ניסיון. אודי

29/12/2023 | 01:24 | מאת: אהוד

האם טיפול cbt יכול להתאים לזה? או שרק הטיפול שהצעת?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית