המצב בטטה אצל כולם עכשיו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/12/2023 | 14:10 | מאת: חטולית

כבר אמרתי שאני צמודה לחדשות כל הזמן הבן שלי שוחרר אמש הביתה חולה עם שפעת קשה בגלל תנאים לא תנאים במילואים כל כך קשה לראות את השמות של הנפטרים כל יום על מסך הטלויזיה מגבירים את המצוד אחרי... ומה עם כל שאר החטופים? היום שןב הייתי בביקור בבית החולים וולפסון להמשך טיפול הבלאגן חוגג בכל פינה אין שילוט מתאם למצוא מה שמחפשים לכי עד סוף העולם שמאלה ושם שוב תשאלי הדיירים שלי עברו רק חלקית לדירתם החדשה וכעת שהבן שלי חולה אז בכלל אין מצב להמשיך אז....חייבים למשוך הלאה את העגלה ובנוסף בעלי נפל בבית מאז כבר שבועיים ושבר את כל עצמות המסרק בגב יד ימין הוא נתון בגבס וכך גם הולך לעבודה שלו גם מצבה של אימי אינו משו.. לחץ דם גבוה סכרת גבוהה אין מישהו אחד שיגיד הכל טוב הכל בסדר אני בטח שלא חטולית

הי חטולית, אף אחד לא יגיד שהכל טוב ובסדר, כי זה די רחוק מזה... אבל אם נצליח למצור דבר טוב קטן להיאחז בו - זה עוגן חשוב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית